Ons privacy beleid

Wat doen wij met uw gegevens?

Als u zich inschrijft voor een les of een Yoga Weekend, dan vragen wij naar een aantal gegevens van u. Deze gegevens gebruiken wij alleen binnen ons eigen bedrijf. Wij geven uw gegevens daarom ook nooit door aan anderen. 

Maar waar gebruiken we de gegevens precies voor?

Uw naam gebruiken we om u aan te spreken, of bijvoorbeeld een mail aan u te personaliseren.

Uw mail-adres gebruiken wij om u de nodige wetenswaardigheden over de door u geboekte activiteiten en de facturen toe te mailen. 

Verwacht u na afronding van een activiteit niet meer bij ons te boeken en wilt u dat wij uw naam en mail-adres voorgoed uit ons financieel administratie-programma verwijderen, stuur dan een mailtje naar  met als onderwerp of inhoud: "geen verdere boekingen meer verwacht". Zonder dit mailtje blijft uw mail-adres en uw naam in ons programma opgeslagen. Wij doen hier helemaal niets mee totdat u wederom bij ons boekt. Dan sturen wij u wederom de wetenswaardigheden en facturen via het bij ons bekende mail-adres toe. Ons financieel administratieprogramma is alleen toegankelijk voor Marieke van de Mortel en haar accountant. 

Bij deze gegevens staan ook uw adres en eventueel KvK- en BTW-nummer opgeslagen en komen automatisch op de facturen te staan. Dat is dan vooral handig voor uw eigen administratie. Deze worden ook verwijderd na uw mail "geen verdere boekingen meer verwacht". We gebruiken wel de plaats waarin u woont eenmalig voor ons eigen beeldvorming omdat wij graag willen weten waar, uit welke delen van Nederland onze klanten vandaan komen. Hieraan worden geen namen of andere gegevens gekoppeld.

Uw mail-adres gebruiken wij tevens om u onze nieuwsbrief te mailen. Hiervoor hebben wij uw mail-adres in een verzendlijst die alleen voor ons toegankelijk is bewaard.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar  met als onderwerp of inhoud: "Geen mail meer". Dan verwijderen wij uw mail-adres direct uit onze verzendlijst. 

Foto's die tijdens de trainingen of  tijdens een Yoga Weekend genomen zijn. In de meeste gevallen wordt al voordat er foto's genomen worden gevraagd of u ermee eens bent dat de foto's genomen worden en eventueel op de site geplaatst worden. U heeft hier altijd inspraak in. Ook al heeft u in eerste instantie ermee ingestemd dat foto's gemaakt werden, dan kunt u op elk moment en per foto alsnog aangeven dat u het publiceren van de foto's niet wenst. Dan plaatsen wij de foto's niet op internet of halen hen er weer van af. Wij plaatsen sommige foto's op onze website (www.aandeslagsport.nl) en/of op Facebook (Aan de Slag sport).

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AAN DE SLAG sport

Contact Marieke 06-24313174

KvK-nummer 68937776