Into the Wild Algarve - Eco Glamping

Op aanvaag

Terug naar de natuur zonder teveel comfort te verliezen dat is wat Into the Wild Algarve (ITWA) biedt. Het landgoed beslaat 38 hectare in de zuidwest Algarve, waarvan een deel is omgetoverd tot leefbaar natuur paradijs. Je kunt eindeloos wandelen in ongerepte natuur of een duik nemen in één van de natuurlijke meren. Rust en ruimte, dat is waar het om draait. Je verblijft met twee of meer personen in een tipi, een bell tent, een safari tent of in de boomhut. Elke accommodatie heeft een zonnepaneeltje voor elektriciteit, een terras en een eigen badkamer waar je doucht in de buitenlucht. Alle maaltijden worden voor ons bereid door ITWA. 


There are some who can live without wild things and some who cannot.

-Aldo Leopold-


€485 per persoon op basis van tweepersoons luxe tent

 

Je verbijft met minimaal 2 personen in een van de luxe tenten op het uitgestrekte terrein. De accommodatie is uitgerust met een  zonnepaneeltje voor elektriciteit, een terras en een eigen badkamer. Geef alsjeblieft op het boekingsformulier aan met wie je een kamer wilt delen. 

 

De prijs is inclusief: transfer van vliegveld Faro naar Into the Wild (en terug), welkomstdrankje, 3x trail, 3x yoga, 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch en 2x diner. Alle maaltijden worden verzorgd door ITWA.

 

Voor eigen rekening zijn: de vlucht, te boeken massages en eventuele excursies op de vrije middag. De kosten voor de vlucht bedragen tussen €150 - €250.

 

Er kunnen maximaal 12 personen mee, dus vul het inschrijfformulier in en lees de algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AAN DE SLAG sport

Contact Marieke 06-24313174

KvK-nummer 68937776