Suites Alba Resort & Spa

03-05 april 2020

 

De locatie van Suites Alba is spectaculair. Gelegen op een klif, direct aan de Atlantische Oceaan en op een paar minuten lopen van een prachtig zandstrand, Praia de Albandeira, biedt dit resort alles voor een mini-vakantie vol ontspanning, inspanning en lekker eten. Gasten kunnen de hele dag gratis gebruik maken van de spa en de diverse zwembaden. De ruime villa suites zijn van alle gemakken (waaronder wifi) voorzien en er is voor elke gast een badjas aanwezig. De suites hebben een terras of een balkon en mochten de avonden fris zijn, dan kan de open haard worden aangestoken.€ 500 per persoon op basis van tweepersoons kamer

 

Laatste kans om te boeken in Suites Alba. De accommodatie wordt eind volgend jaar volledig verbouwd. Voorlopig is het de laatste keer op deze prachtige locatie. Uiteraard gaan wij voor november op zoek naar een nieuwe locatie en houden je hiervan op de hoogte. Wil je dus nog 1 keer naar Suites Alba, boek dan snel. Ticketprijzen zijn nu nog laag. 

 

De suites hebben 2 slaapkamers en 1 badkamer die gedeeld wordt door de 4 gasten. Geef alsjeblieft op het boekingsformulier aan met wie je een kamer wilt delen. De toeslag voor een 1-persoonskamer is €65. Wij kunnen geen beschikbaarheid van 1-persoonskamers garanderen.

 

De prijs is inclusief: transfer van vliegveld Faro naar Suites Alba (en terug), welkomstdrankje, 3x trail, 3x yoga, 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch, diner in het resort op vrijdagavond en diner in een authentiek Portugees restaurant op zaterdagavond.

 

Voor eigen rekening zijn: de vlucht, drankjes bij het diner op vrijdagavond, spa-behandelingen en excursies op de vrije middag. De kosten voor de vlucht bedragen tussen €150 - €250.

 

Onze gasten krijgen 25% korting op spa-behandelingen in Suites Alba vanaf €60.

 

Mocht je 1 dag eerder vliegen of langer in Suites Alba verblijven dan zijn de kosten voor de overnachting + maaltijden voor eigen rekening.

 

Er kunnen maximaal 12 personen mee, dus vul het inschrijfformulier in en lees de algemene voorwaarden.  

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AAN DE SLAG sport

Contact Marieke 06-24313174

KvK-nummer 68937776